Smart Home

Smart Home aplikacija

Gigaset elemnts aplikacija je prozor u Vaš osigurani dom – laka za korišćenje i samorazumljiva.

Da li ste zaključali vrata? Da li su svi prozori zatvoreni? Da li je neko provalio u moju kuću tokom mog odmora? Ponekad se osećamo obuzeto ovim nelagodnim osećajima. Ovakve brige su stvar prošlosti sa Gigaset elements aplikacijom. Aplikacija je kontrolni centar Vaše pametne kuće i omogućava Vam da vidite unutrašnjost Vašeg bezbednog doma.

Sa Gigaset elements aplikacijom, možete da proverite prozore i vrata sa ugrađenim senzorima, ili da pogledate sliku uhvaćenu sa Vašom bežičnom kućnom kamerom. Aplikacija nudi četiri alarm moda.
‘Out of House’ (ako niko nije u kući), ‘At Home’ i ‘Individual’(da nadgleda jedan sprat, npr) i ‘Night’. Ako je alarm aktiviran, bićete informisani u trenutku sa porukom ili pute email-a. Uz to, biće aktivirana sirena i sva svetla u kući se pale. Svi događaji kao što su pokreti ili upozorenja registrovana od strane senzora su prikazani na Vašoj listi događaja u aplikaciji.

Senzori

Jednostavno mrežni prozori, senzori za vrata, kamere, detektori pokreta, alarmne sirene i kontrole svetla

Svako ko hoće da zaštiti svoj dom od provala ili prirodnih katastrofa opremiće svoj apartman ili kuću sa pametnim senzorima. U pametnoj kući, senzori mogu da vrše razne zadatke uključujući i prijavljivanje nepoželjnih pokreta u sobama ili na vratima, informisanje o otvorenim prozorima, upozoravanje vlasnika o razvijanju dima. Alarmna sirena i kontrola inteligentnog svetla doprinose dodatom zastrašivanju provalnika. Bežična kućna kamera takođe može da pruža bitne dokaze ako se desi provala.

Alarmni sistem

Alarmni sistem sa bezbedan dom – optimalna zaštita za apartmane i kuće

Od velikih kuća do malih urbanih stanova: individualna domaćinstva imaju potrebu za individualnim stepenom zaštite. Gigaset je prepoznao to, i zato je razvio Smart Home alarmne sisteme u tri različite veličine. Osnovni modul svih varijanta je bazna stanica. Gigaset elemnts alarmni sistem S sa senzorima na prozorima i vratima i alarmnom sirenom pruža idealnu zaštitu pogotovu za manje apartmane locirane na gornjim spratovima gde provalnici često nađu ulaz kroz hodnik. M rešenje nudi odličan stepen zaštite sa dodatnim senzorima za prozore za porodične kuće i stanove u prizemlju. L verzija je idealna za velike apartmane i kuće, zato što nudi dodatnu bezbednost sa bežičnom kućnom kamerom sa već uključenim senzorima za pokret.

Štaviše, korisnici mogu da prilagode sva tri rešenja da odgovaraju njihovim individualnim domaćinstvima sa dopunivim elementima kao što dodatni senzori. Jedan primer toga je ako se preselite i broj ulaznih vrata se promeni.