IP DECT Sistemi

DX800A PRO

Speman Za Ekspanziju

Dizajniran kao srce male kancelarije DX800A PRO nudi veliku fleksibilnost kroz komplet bogatih karakteristika koje podržavaju analognu, ISDN i IP telefoniju u kojoj god kombinaciji želite.

Kao ultimativna investicija za budućnost, DX800A PRO dozvoljava da izaberete telefonski servis koji je ispravan za Vas i nudi mogućnost migracije na nove tehnologije kad god poželite. Za dodatnu fleksibilnost, možete da konektujete i više DECT slušalica direktno u stoni telefon za više korisnika i olakšanu mogućnost kretanja bez dodatne bazne stanice.

N870IP PRO

Prilagodljivo Postavljanje Sa Apsolutnom Pouzdanošću

Dizajniran da podrži sve zaposlene sa bezbednom digitalnom i bežičnom komunikacijom.

Apsolutno olakšano postavljanje od najmanjih do najvećih sredina. Svaki Gigaset N870 MultiCell je napravljen da podržava male i srednje organizacije, a u slučaju da je Vaša organizacija veća, Multicell se lako prilagođava tim uslovima. MultiCell instalacija sa preko stotinu multicell primena u većim sredinama kao što su - fabrike, hoteli, bolnice ili magaciona okruženja - može da isporuči DECT komunikacionu mrežu koja služi hiljadama zaposlenih. N870 MultiCell podržava i lokalne sisteme i cloud-baziranu VoIP komunikaciju sa fleksibilnošću da se brzo uklopi u svaki rastući biznis. Sa jednostavnim procesom instaliranja, N870 MultiCell sistem pruža rapidno poboljšanje za vaše profesionalne DECT slušalice iz Gigaseta u celoj sredini.

N720 IP PRO

Pouzdan i Spreman Za Rast

Savršen za rastuće organizacije ili za pokriće velikih površina, svaki Gigaset N720 IP PRO sistem može da podrži i do 100 DECT slušalica, 30 paralelnih poziva i dozvoljava do 30 baznih stanica koje se lako povezuju da bi proširile pokriće i broj korisnika.

N720 IP PRO takođe podržava lokalne i cloud-bazirane PBX centrale da bi omogućio fleksibilnu komunikaciju za rastući biznis. N720 IP PRO sistem je ultimativni sistem podrške za Vaše Gigaset Pro slušalice bilo gde u kancelariji.

N510 IP PRO

Pouzdan i Spreman Za Rast

Moćna bazna stanica za komunikaciju dizajnirana za potrebe produktivne male kancelarije.

Gigaset N510 IP PRO može da podrži i do 6 SIP naloga, 6 slušalica i 4 istovremena poziva sa bogatim kompletom poslovnih komunikacionih karakterisika.