N720 IP PRO

Pouzdan i Spreman Za Rast

Savršen za rastuće organizacije ili za pokriće velikih površina, svaki Gigaset N720 IP PRO sistem može da podrži i do 100 DECT slušalica, 30 paralelnih poziva i dozvoljava do 30 baznih stanica koje se lako povezuju da bi proširile pokriće i broj korisnika.

N720 IP PRO takođe podržava lokalne i cloud-bazirane PBX centrale da bi omogućio fleksibilnu komunikaciju za rastući biznis. N720 IP PRO sistem je ultimativni sistem podrške za Vaše Gigaset Pro slušalice bilo gde u kancelariji.

Sloboda Kretanja

Dizajniran da radi sa svim Gigaset Pro slušalicama pružajući uz to slobodu kretanja i prebacivanje poziva za sve slušalice na željenoj lokaciji za kancelarije ili prostrane spoljašnje sredine.

Lako Proširenje

Nekomplikovano proširenje sa jednostavnim povećanjem broja baznih stanica od kojih svaka nudi do 100 novih korisnika, 30 paralelnih poziva i do 30 baznih stanica bez potrebe za dodatnim dozvolama.

HD Kvalitet Zvuka

Podržava naprednu Gigaset HDSPTM HD-zvuk i HD-glas tehnologiju za najčistiji mogući kvalitet zvuka.

Bezbrižna Instalacija

Kompatibilan sa standardnim IP telefonskim mrežama sa daljinskom administrativnom funkcijom za rapidnu aktivaciju servisa i promenu konfiguracije.

Proširen Bežični Domet

Sa višestrukim setom N720 IP PRO satelita, možete da napravite kompletan bežični komunikacioni sistem koji pokriva veliku površinu ili više spratova.