Bežični DECT Telefoni

DECT Repeater

Jednostavan Za Postavljanje

Za veće okoline ili višespratne kancelarije, Gigaset DECT repetitor dozvoljava da brzo proširite pokriće povrišine bez da oštetite kvalitet zvuka ili druge izabrane opcije.

R650H PRO

Spreman Na Sve

Dizajniran kao ojačan poslovni telefon, Gigaset R650H PRO otproan na vodu i prašinu, sa dizajnom da bude otporan na strujni udar, sertifikovan po rigoroznom IP65 standardu.

Sa gumenom površinom koja obezbeđuje savršen stisak i celodnvenim baterjskim životom, Gigaset R650H PRO pruža efektivnu komunikaciju u izazovnoj okolini.

SL750H PRO

Kompaktan a Profesionalan

Kombinacijom karakteristika HD zvučnog kvaliteta i DECT slušalica, sa doteranim dizajnom mobilnog smartfona, Gigaset SL750H PRO je premium komunikacioni uređaj.

Sa 2.4" TFT ekranom, unapređenim mikrofonom i 250 sati standby vremena, SL750H PRO je trenutno Gigasetov najmanji DECT hendset spreman da dovede Vaš biznis na sledeći nivo.

S650H PRO

Savršena Udobnost Za Svakodnevno Korišćenje

Sa čvrstim dizajnom i 300 standby časova, Gigaset S650H PRO nudi HD kvalitet zvuka i ključne karakteristike potrebne za profesionalan DECT hendset.

Sa intiutivnim interfejsom koji nudi jednostavan pristup kontaktima i adresama, ovaj moćni uređaj je savršen pratilac za svakodnevne poslovne komunikacione zadatke.