R650H PRO

Spreman Na Sve

Dizajniran kao ojačan poslovni telefon, Gigaset R650H PRO otproan na vodu i prašinu, sa dizajnom da bude otporan na strujni udar, sertifikovan po rigoroznom IP65 standardu.

Sa gumenom površinom koja obezbeđuje savršen stisak i celodnvenim baterjskim životom, Gigaset R650H PRO pruža efektivnu komunikaciju u izazovnoj okolini.

Jak i Pouzdan

Savršen za ljude koji rade u profesionalnoj trgovini i izazovnim okruženjima kao što su radionice, skladišta, fabrike i gradilišta.

Prilagodljiv Svakoj Situaciji

Fleksibilno rukovanje uključuje i debele gumene tastere namenjene i za rukavice, sa osvetljenim alert signalom i tastaturom za situacije sa slabim osvetljenjem.

Poboljšana Pokrivenost

Optimizovan za korišćenje sa svim Gigaset Pro bazin stanicama uključujući i MultiCell sistemima da bi isporučio kompletno pokriće u mnogim kancelarijskim okruženjima i radnim okolinama.

Profesionalan Kvalitet

Zvuk visokog kvaliteta i jednim dodirom podesivi profili za brzu adaptaciju u različitim operativnim okolinama sa 14 sati pričanja i opcijom vibriranja za notifikacije u glasnim okruženjima.

Optimizovan Zvuk

Inicijativni dizajn sa integracijom HD zvuk i HD glas kompleta ugrađenih u hardver da bi isporučio profesionalnu komunikaciju sa slušalicama ili opcionim modom bez ruku.