Desktop IP Telefonija

Expansion Module

Dodaje Još Tastera i Funkcija Vašem Poslovnom Telefonu

Poboljšajte brzinu, funkcionalnost i domet sa Maxwell modulom za proširenje dizajniranim za Maxwell Basic, 2 i 3 desktop poslovnim telefonima.

Maxwell Modul za Proširenje karakteriše veliki (7") FSTN displej sa proširenom tastaturom koja koristi dve stranice sa 28 fleksibilnih tastera. Uređaj može da rukuje sa do 58 opcija kao što su BLF (prikaz zauzete linije) i brzo biranje. Dodatni tasteri takođe mogu povoljno da se isprogramiraju za prijavljivanje, odjavljivanje, aktiviranje govorne pošte ili čak i otvaranje vrata

Maxwell Basic

Kompaktan Sa Visokokvalitetnom Građom

Maxwell Basic pruža sve neophodne opcije potrebne unutar profesionalnog desktop telefona, spreman za bilo koje kancelarijsko okruženje.

Sa istaknutim HD zvukom, Maxwell Basic je dizajniran za svakodnevno korišćenje bez oštećenja kvaliteta zvuka.

Maxwell 2

Stoni Kancelarijski Telefon Dizajniran Da Podrži Vaš Biznis

VoIP poslovni telefon mora da bude intuitivan, atraktivan i uvek spreman da podrži Vaš posao. Gigaset Maxwell 2 poslovni telefon pruža sve te kvalitete u ovom VoIP stonom modelu dizajniranom da radi u lokalu ili na cloud baziranim telefonskim sistemima.

Njegove lagane slušalice podržavaju HD zvuk i glas, da ne biste propustili nijednu jedinu reč. Tasteri za jačinu zvuka obezbeđuju pravu jačinu zvuka i možete da birate između slušalica i razgovora bez ruku jednostavnim pritiskom na dugme određeno za to.

Maxwell 3

Profesionalan Kvalitet

Maxwell 3 nudi kompaktan a moćan stoni telefon sa profesionalnim opcijama da se uklopi u bilo koji posao ili kućnu kancelarijsku atmosferu.

Sa istaknutim HD zvukom, tasterima 'ne-uznemiravaj' i 'navikey' i tasterima sa statusom poziva. Svi ove korisne opcije su odlično pozicionirane oko kristalno čistog displeja, koji čini Maxwell 3 savršenim izborom za modernu digitalnu komunikaciju.  

Maxwell C

Bežični Zelefon Za Vaš Sto

U kancelariji gde dominiraju DECT bežični telefoni, Maxwell C je jedinstven. Ovo je Gigasetov najnaprendiji bežični telefon u Maxwell domaćinstvu.

Bežična kancelarija današnjice je odbacila potrebu za fizičkom mrežom. Naši računari i kancelarijski telefoni su svi bežični - tako da i Gigaset Maxwell C ostavlja mogućnost vrhovne fleksibilnosti van stola.

Svi uređaji sada mogu da se povežu na jedan DECT single ili MultiCell sistem iz Gigaseta. To dovodi do idealnog IP telefonskog rešenja sa izvanrednim HD zvukom, kristalno čistim TFT displejem što dovodi intuitivnog poslovnog pratioca u prve redove bežične kancelarije.

Maxwell 10s

Dobrodošli u Budućnost

Maxwell 10s nudi moćni u celosti Biznis Media Telefon sa zapanjujućim HD ekranom na dodir i poboljšanim zvukom i videom koji može da se prilagodi bilo kom poslovnom okruženju. 

Dizajniran sa karakteristikama visokokvalitetne telefonske platforme, Maxwell 10s ide dalje sa bezbrižnim pristupom kvalitetnim poslovnim aplikacijama za komunikaciju kao što su email, web pretraga i video konferencija da bi bio u toku sa prirodnom brzom promenom modernih digitalnih kolaboracija.