Expansion Module

Dodaje Još Tastera i Funkcija Vašem Poslovnom Telefonu

Poboljšajte brzinu, funkcionalnost i domet sa Maxwell modulom za proširenje dizajniranim za Maxwell Basic, 2 i 3 desktop poslovnim telefonima.

Maxwell Modul za Proširenje karakteriše veliki (7") FSTN displej sa proširenom tastaturom koja koristi dve stranice sa 28 fleksibilnih tastera. Uređaj može da rukuje sa do 58 opcija kao što su BLF (prikaz zauzete linije) i brzo biranje. Dodatni tasteri takođe mogu povoljno da se isprogramiraju za prijavljivanje, odjavljivanje, aktiviranje govorne pošte ili čak i otvaranje vrata

Samooznačavanje Tastera

Modul je opremljen velikim (7") displejom da bi pokazivao funkciju tastera. Funkcija tastera se prikazuje pored tog tastera i bilo koja promena funkcije će se automatski ažurirati. Pisanje olovkom više nije potrebno.

Tasteri Koji Mogu Da Se Isprogramiraju

Modul dodaje 58 dodatnih tastera raširenih na dve strane. Jedan taster se koristi da bi menjao strane a drugi tasteri mogu da se iskoriste za funkcije kao što su BLF ili brzo biranje. Radi pogodnosti tasteri tagođe mogu da se progamiraju da služe kao pristupni kodovi, aktiviranje govorne pošte ili kao prijava na Vaš uređaj.

Telefonska Ekspanzija

Maxwell Basic, 2 i 3 podržavaju Modul za proširenje, pružajući korisniku više tastera za dodatne funkcije podešavanja i radi dodavanja do čak 174 mogućih konfiguracija. Prvi Modul koristi napajanje dok se druga dva povezuju sa prvim.

Tasteri Sa 3 Boje

Svako dugme se sastoji od LED boje koja predstavlja par statusnih indikatora. Zeleno svetlo znači da je je linija slobodna, treptajuće crveno svetlo označava dolazeći poziv,samo crveno svetlo ukazuje na to da je linija zauzeta, a žuto znači offline.

Uklopljeni Maxwell Dizajn

Dizajn Maxwell Modula uklapa se u izgledu i osećaju sa Maxwell serijom. Svako koristi svoj telefon na drugačiji način, tako da Maxwell serija podržava 'pokretnu nogu' koja dozvoljava tri različite pozicije, od vertikalne do horizontalne. Maxwell telefon i Modul za proširenje takođe podržavaju zidnu montažu.