Maxwell 10s

Dobrodošli u Budućnost

Maxwell 10s nudi moćni u celosti Biznis Media Telefon sa zapanjujućim HD ekranom na dodir i poboljšanim zvukom i videom koji može da se prilagodi bilo kom poslovnom okruženju. 

Dizajniran sa karakteristikama visokokvalitetne telefonske platforme, Maxwell 10s ide dalje sa bezbrižnim pristupom kvalitetnim poslovnim aplikacijama za komunikaciju kao što su email, web pretraga i video konferencija da bi bio u toku sa prirodnom brzom promenom modernih digitalnih kolaboracija.

Unapređena Fleksibilnost

Fleksibilno rukovanje sa punim Android softverskim mogućnostima i povezivanja za USB, Micro-SD, BlueTooth, HDMI, LAN, Wi-Fi, RJ-9 i elektronskim 'kuka' prekidačem za korišćenje u bilo kom okruženju.

Lak Za Korišćenje HD Ekran Na Dodir

Ekran(10.1") na dodir u boji je jednostavan za rukovanje sa intiutivnim interfejsom na ekranu za brz pristup mnogim komunikacionim poslovnim zadacima.

Fleksibilan i Nadogradiv

Softversko baziran sistem omogućava fleksibilan pristup kontaktima i drugim aplikacijama i sa lokalne mreže i iz Google Play Prodavnice.

Optimizovan Hardver

Poslovne zvučne i video funkcije ugrađene u hardver da bi isporučile profesionalnu komunikaciju sa slušalicama ili AV konferenciju bez slušalica i bez kompromisa.

Spreman Za Cloud Baziranu Telefoniju

Sertifikovana kompatibilnost sa vodećim IP i cloud baziranim telefonskim provajderima kroz upotrebu SIP baziranih protokola. Konstantno ažurirana lista naših partnera može se videti ovde.

Elegantan Dizajn

Moderan dizajn i fleksibilan izbor postavljanja čine Maxwell 10s savršenim za prestižna okruženja kao što su ugostiteljske i korporative spavaće sobe.