Maxwell 2

Stoni Kancelarijski Telefon Dizajniran Da Podrži Vaš Biznis

VoIP poslovni telefon mora da bude intuitivan, atraktivan i uvek spreman da podrži Vaš posao. Gigaset Maxwell 2 poslovni telefon pruža sve te kvalitete u ovom VoIP stonom modelu dizajniranom da radi u lokalu ili na cloud baziranim telefonskim sistemima.

Njegove lagane slušalice podržavaju HD zvuk i glas, da ne biste propustili nijednu jedinu reč. Tasteri za jačinu zvuka obezbeđuju pravu jačinu zvuka i možete da birate između slušalica i razgovora bez ruku jednostavnim pritiskom na dugme određeno za to.

Optimizovan Zvuk

Dobro ocenjene zvučne opcije ugrađene u hardver da bi isporučile profesionalnu komunikaciju sa slušalicama ili sa opcionim modom bez slušalica kao i sa poboljšanom zvučnom konferencijom.

Ekspanzija Tastera

Maxwell 2 može da se produži sa Maxwell Expansion Modulom. Ovaj modul dodaje 58 tastera koji mogu da se isprogramiraju na Vaš poslovni telefon. Mogu da se koriste i kao BLF i pružaju multi-kolorična LED svetla. Maxwell 2 podržava do 3 Expansion Modula.

Konektujte Se Na Bilo Koji VoIP Telefonski Servis

Maxwell 2 je sertifikovan sa vodećom PBX premisom i cloud baziranim VoIP telefonskim provajderima kroz upotrebu SIP baziranim protokola. Konstantno ažurirana lista naših partnera može se naći ovde.

Intiutivno Rukovanje

Maxwell 2 poslovni telefon je opremljen sa velikim jednobojnim displejom i navigacionim tasterima koje Vas vode do željenih podešavanja. Displej je u visokom kontrastu što znači da korisnici mogu jasno da vide ko ih zove, čak i pod širim uglom ili na većoj distanci.

'Smart foot' i montaža

Lep dizajn i fleksibilna montaža čine Maxwell 2 savršenim za bilo koje okruženje. Ovaj VoIP stoni telefon uklapa na svaki sto sa njegovim postoljem sa tri mogućnosti i upotrebljiv je u različitim okolinama kao što su skladišta i ugostiteljstvo.