Maxwell 3

Profesionalan Kvalitet

Maxwell 3 nudi kompaktan a moćan stoni telefon sa profesionalnim opcijama da se uklopi u bilo koji posao ili kućnu kancelarijsku atmosferu.

Sa istaknutim HD zvukom, tasterima 'ne-uznemiravaj' i 'navikey' i tasterima sa statusom poziva. Svi ove korisne opcije su odlično pozicionirane oko kristalno čistog displeja, koji čini Maxwell 3 savršenim izborom za modernu digitalnu komunikaciju.  

Optimizovan Hardver

Dobro ocenjene zvučne opcije ugrađene u hardver da bi isporučile profesionalnu komunikaciju sa slušalicama ili sa opcionim modom bez slušalica kao i sa poboljšanom zvučnom konferencijom.

Lak Za Korišćenje

Intuitivne kontrole, BLF(busy lamp field) tasteri i 3.5" kolorični displej čine navigaciju kroz opcije jednostavnom u okviru bilo koje male kancelarije ili velikong poslovnog okruženja sa individualnim korisničkim profilom koje podržava fleksibilno postavljanje na sto.

Spreman Za Cloud Baziranu Telefoniju

Sertifikovana kompatibilnost sa vodećim IP i cloud baziranim telefonskim provajderima kroz upotrebu SIP baziranih protokola. Konstantno ažurirana lista naših partnera može se videti ovde.

Fleksibilan i Proširiv

Pobljšana konekcija sa dodatnim ugrađenim Gigabit Ethernet portom za povezivanje na računar, laptop ili štampač direktno sa Maxwell zajedno sa EHS i USB soketom za opcioni pribor kao što su Bluetooth resiver i slušalice. 

Pametna Montaža

Moderan dizajn i fleksibilne montažne opcije čine Maxwell savršenim za prestižna okruženja kao što su ugostiteljske i korporativne spavaće sobe.