Maxwell C

Bežični Zelefon Za Vaš Sto

U kancelariji gde dominiraju DECT bežični telefoni, Maxwell C je jedinstven. Ovo je Gigasetov najnaprendiji bežični telefon u Maxwell domaćinstvu.

Bežična kancelarija današnjice je odbacila potrebu za fizičkom mrežom. Naši računari i kancelarijski telefoni su svi bežični - tako da i Gigaset Maxwell C ostavlja mogućnost vrhovne fleksibilnosti van stola.

Svi uređaji sada mogu da se povežu na jedan DECT single ili MultiCell sistem iz Gigaseta. To dovodi do idealnog IP telefonskog rešenja sa izvanrednim HD zvukom, kristalno čistim TFT displejem što dovodi intuitivnog poslovnog pratioca u prve redove bežične kancelarije.

Uredan Sto

Sa samo jednim kablom za napajanje, Vaš sto nikad nije bio čistiji. Maxwell C i dalje dolazi u potpunosti opremljen svim alatima koje trebaju jednom bežičnom kancelarijsom telefonu.

Pametna Montaža

Moderan dizajn Maxwella C i mogućnost fleksibilne montaže čine ga savršenim za bilo šta, od kancelarije do kuće; od ugostiteljskog okruženja do skladišta; od garaže do konferencijske sale.

Fleksibilan

Intuitivne kontrole, tasteri za brzo biranje, 2.8" koloričan displej i jednim dodirom prilagodljivi profili čine navigaciju jednostavnu unutar bežične kancelarije.

Isporučuje neverovatnu čistinu poziva koristeći HD zvuk i mikorfonsku tehnologiju reflektivnih talasa za optimizovano pozivanje bez ili sa slušalicama.

Lako Postavljanje

Spreman za korišćenje sa svim Gigaset profesionalnim baznim stanicama uključujući i MultiCell sisteme da bi dobili kompletno pokriće svakog stola, svih soba za sastanak i celokupnog kancelarijskog okruženja.