S650H PRO

Savršena Udobnost Za Svakodnevno Korišćenje

Sa čvrstim dizajnom i 300 standby časova, Gigaset S650H PRO nudi HD kvalitet zvuka i ključne karakteristike potrebne za profesionalan DECT hendset.

Sa intiutivnim interfejsom koji nudi jednostavan pristup kontaktima i adresama, ovaj moćni uređaj je savršen pratilac za svakodnevne poslovne komunikacione zadatke.

Kvalitetan Zvuk

HD kvalitet zvuka i poboljšan mikrofon za bezbrižno pozivanje bez ruku uključuje i ugrađen Bluetooth za podršku bežičnih slušalica i slušalica sa kablom.

Dugotrajna Baterija

Spreman za najzahtevnija okruženja sa 300 standby časova, 12 sati razgovora i sposobnošću za rapidno punjenje.

Jak i Pouzdan

Uključuje i posebnu prevlaku otpornu na ogrebotine i tečnu koroziju sa bezobzirnom kompatibilnošću sa DECT IP MultiCell sistemom za proširenje pokrića dometa.

Fleksibilne Karakteristike

Omogućava fleksibilnu konfiguraciju sa mnoštvo poboljšanih opcija kao što su PIN zaštita, redirekcija poziva, zvučni profili i tasterima koji se mogu programirati po želji.

Digitalni Pratilac

Sinhronizujte telefonske brojeve, informacije o adresama, melodije zvona, slike i još toga sa smartfona, laptopa ili tableta.

Kompletno Pokriće i Kompatibilnost

Dizajniran da radi bezobzirno sa svim Gigaset Pro baznim stanicama i DECT IP MultiCell sistemom da bi osigurao kompletno pokriće preko većih površina i više spratova.