SL750H PRO

Kompaktan a Profesionalan

Kombinacijom karakteristika HD zvučnog kvaliteta i DECT slušalica, sa doteranim dizajnom mobilnog smartfona, Gigaset SL750H PRO je premium komunikacioni uređaj.

Sa 2.4" TFT ekranom, unapređenim mikrofonom i 250 sati standby vremena, SL750H PRO je trenutno Gigasetov najmanji DECT hendset spreman da dovede Vaš biznis na sledeći nivo.

Daljinski Pristup

Velike ikonice koje omogućuju pristup kontaktima, glasovnim porukama, email notifikacijama, sve to dok ste u pokretu.

Zvuk Visokog Kvaliteta

Isporučuje izvanrednu čistinu poziva koristeći HDSPTM zvučni sistem i tehnologiju reflektujućeg talasa za mikrofon za optimizovano pozivanje bez ruku čak i u toku punjenja.

Vitak i Udoban

Savršen za džep sa samo 130mm visine i 19mm dubine sa zakrivljenim, egronomičnim dizajnom bez prepreka uključujući i taktilnu tastaturu, sa osvetljenim displejem i prevlakom otpornom na ogrebotine i sredstva za dezinfekciju.

Fleksibilno Rukovanje

Podešavanje profila jednim dodirom za brzo adaptiranje u različitim okolinama sa podrškom za Bluetooth slušalice i interfon da odgovara bilo kojoj poslovnoj situaciji.

Bezbrižno Podešavanje

Spreman za korišćenje sa svim Gigaset PRO baznim stanicama uključujući i MultiCell sisteme da bi isporučio kompletno pokriće u različitim kancelarijskim okruženjima i radnim okolinama.