DX800A PRO

Speman Za Ekspanziju

Dizajniran kao srce male kancelarije DX800A PRO nudi veliku fleksibilnost kroz komplet bogatih karakteristika koje podržavaju analognu, ISDN i IP telefoniju u kojoj god kombinaciji želite.

Kao ultimativna investicija za budućnost, DX800A PRO dozvoljava da izaberete telefonski servis koji je ispravan za Vas i nudi mogućnost migracije na nove tehnologije kad god poželite. Za dodatnu fleksibilnost, možete da konektujete i više DECT slušalica direktno u stoni telefon za više korisnika i olakšanu mogućnost kretanja bez dodatne bazne stanice.

Više Linija

Podržava do četiri istovremena odlazna poziva sa IP, ISDN i analognim linijama, plus Link2mobile tehnologijom preko Bluetooth-a za dolazne i odlazne pozive na mobilnom telefonu.

Lokalna Govorna Pošta

Tri telefonske sekretarice sa individualnim vremenskim oglašavanjima koja obezbeđuju da ste uvek dostupni na svim linijama, u bilo koje vreme na način na koji Vi izaberete. Konfigurišite koja poruka će se čuti, na primer, tokom radnog vremena, a koja nakon istog.

Lak Za Korišćenje

Nagrađivani korisnički interfejs čini rukovanje lako kroz ugrađeni TFT ekran (3.5“) u boji i ergonomski Navikey koji ubrzava navigaciju kroz direktorijume.

Napredne Opcije

Opširna lista profesionalnih telefonskih opcija kao što su trosmerna konferencija, snimanje poziva i port za faks za jednostavno razvijanje u malom kancelarijskom okruženju.

Veoma Fleksibilan

Ugrađne komunikacione tehnologije dozvoljavaju jednostavno povezivanje sa drugim SIP baziranim sistemima, višestruki DECT hendsetovi i opširan opseg hedsetova koje možete pogledati ovde.